Donateur Reddingboot

Levend houden van traditie kost veel geld

Het levend houden van de traditie van de lancering van de Paardenreddingboot kost veel geld. Dat is o.a. nodig voor de verzorging van de paarden. Sommige vrijwilligers houden alleen een paard voor de demonstraties met de reddingboot.

Het onderhoud van de meer dan honderd jaar oude boot en de wagen waarop hij naar het strand wordt gereden is een andere grote kostenpost. We zijn blij met de steun van enkele honderden donateurs. Wilt u ook donateur worden? Wij maken het u gemakkelijk. Door op onderstaande link te klikken kunt u direct uw bijdrage overmaken. De minimale bijdrage is 10 euro. In het keuzemenu kunt aangeven of u 10, 20 of 5o euro wilt overmaken.

Wilt u een ander bedrag doneren? Vul dan het contactformulier op deze pagina in en maak een bedrag over aan de stichting Paardenreddingboot Ameland. 

Donateurs ontvangen jaarlijks per post een jaarverslag. Mogelijk wordt dit vervangen door een of meer digitale nieuwsbrieven.

Direct regelen

Uitverkocht

Donateur Paardenredding- boot

Uitverkocht

Donateur Paardenredding- boot

Met deze betaling geeft u aan dat u het werk van de stichting Paardenreddingboot jaarlijks wilt ondersteunen. In het uitklapvenster kunt u aangeven met welk bedrag u dat wilt doen.

Zelf regelen

Wanneer u het werk van de Paardenreddingboot wilt steunen, de overschrijving zelf wilt regelen of een ander bedrag wilt overmaken, ga dan als volgt te werk. Maak minimaal € 10 over op rekening NL48RABO0136192041 van de Stichting Paardenreddingboot Ameland. Vermeld daarbij: donateur reddingboot. Uw adresgegevens kunt u in onderstaand formulier invullen, 

Adresgegevens nieuwe donateur