Donateur Ouwe Pôlle

Musea blij met verbondenheid donateurs met Ameland en de historische collecties

De Ouwe Pôlle is de stichting achter Museum Sorgdrager in Hollum, het Landbouw-en Juttersmuseum Swartwoude in Buren en het Bunkermuseum in Hollum. Museum Sorgdrager is het cultuurhistorisch museum van Ameland. De drie musea willen de belangstelling voor de geschiedenis van Ameland levend houden. Ze doen dit door collecties te conserveren, te exposeren en waar mogelijk uit te breiden. De stichting telt enkele honderden donateurs, verspreid over het hele land, die het werk van de stichting financieel ondersteunen en de musea een warm hart toedragen.

Als museumorganisatie zijn we blij met deze steun en vooral met de verbondenheid met Ameland en de musea die donateurs tonen. Donateurs van De Ouwe Pôlle ontvangen drie maal per jaar De Pôllepraat, met artikelen over de geschiedenis van Ameland, schenkingen aan de musea en nieuws over de musea. In de wintermaanden organiseert de stichting op Ameland een aantal lezingen over onderwerpen die de historie van het eiland raken.

Mede dankzij bijdragen van donateurs kon de stichting in de afgelopen jaren de collectie verrijken door de aankoop van schilderijen met Ameland als onderwerp. De collectie beeldende kunst is een van de kerncollecties van Museum Sorgdrager. 

Wilt u donateur worden? Wij maken het u gemakkelijk. Door op onderstaande link te klikken, bent u direct vriend van het museum. Wilt u het zelf regelen. Vul dan de bon op deze pagina in.

 


Direct regelen

Uitverkocht

Donateur Ouwe Pôlle

Uitverkocht

Donateur Ouwe Pôlle

Door jaarlijks minimaal 12 euro over te maken ondersteunt u het werk van de Stichting Ouwe Pôlle, de musea Sorgdrager en Swartwoude en het Bunkermuseum. Mede door donaties kunnen wij de collecties onderhouden en uitbreiden. U ontvangt drie keer per jaar De Pôllepraat. Vanwege portokosten zijn de minimale tarieven verschillend. Donateurs op Ameland betalen 12 euro, donateurs in Nederland betalen 18 euro en voor donateurs in het buitenland is het minimumbedrag 24 euro. In het uitvouwmenu staan de keuzes. Wilt een hoger bedrag doneren? Onder het kopje 'Zelf regelen staat hoe dat moet. 

Zelf regelen

Wanneer u het werk van de stichting Ouwe Pôlle en de Musea Sorgdrager en Swartwoude wilt steunen, de overschrijving zelf wilt regelen of een ander bedrag wilt overmaken, ga dan als volgt te werk. Maak, als u op Ameland woont, minimaal € 12 over op rekening NL57INGB0007333940 van de Stichting Ouwe Pôlle. Woont u in Nederland? Dan moet u in verband met portokosten minimaal 18 euro doneren. Voor donateurs in het buitenland is de minimale bijdrage 24 euro. Vermeld op uw betaalopdracht: donateur Ouwe Pôlle. Uw adresgegevens kunt u in onderstaand formulier invullen, 

Adresgegevens nieuwe donateur